Liikunnan iloa? – Enjoying (?) sports.

Taas pikapäivitys. Ärsyttävää kun ei ole nettiä käytössä. – Just a quick update. It’s really annoying not having internet at home.

I bought some new clothes for training. I feel sporty already. (Pants. Gloves. Shoes.)| That will probably pass as soon as you actually start training.

What the– ”Beginners are required to wear white t-shirt” | I don’t OWN a white t-shirt!

Nah. I’ll just wear this grey one and if anybody asks I’ll claim that it used to be white.

 

Tags: , ,

3 kommenttia - “Liikunnan iloa? – Enjoying (?) sports.”

 1. JSalo Kirjoittaa:

  Ai niin, olit aloittamassa sen miekkailun. Se on hieno, kävin saman kurssin männävuonna.

  Ehdotus; pistä englanninkieliset tekstit kursiivilla, niin ne erottuvat paremmin suomalaisesta tekstistä. Englanninkieliset tekstit voisi myös numeroida ruudun mukaan, niin oikean kohdan löytäisi helpommin.

  Mutta onnea miekkailuun! Se on hauskaa vielä kolmannellakin kerralla!

 2. Heikki Hallamaa Kirjoittaa:

  Ei niistä vaatteiden väreistä tarvitse alkeiskurssilla olijoiden vielä stressata. Säällisestä treeniuniformusta ruvetaan huomauttelemaan vasta alkeiskurssin jälkeen.

 3. Anitta Kirjoittaa:

  Moi Ninsku! Ikävä. Niin niin sitä vaan, että kunhan olet kerennyt koklailemaan sitä miekkailua hetken niin haluaisitko kirjoittaa meille aiheesta jotain tonne Nörttitytöihin? On ollu vähän semmoista tendenssiä (hieno sana) nyt ilmassa, että kartoittelisimme nörttiurheilulajeja. Kamppailulajit meillä jo onkin, Kinectin tanssi- ja kuntoilupelit on työn alla, tankotanssia on ehkä luvassa ja roller derbyn perään on haikailtu. Miekkailu täydentäisi hienosti settiä. Luulen, että voisin värvätä meiltä valokuvaajan treeneihin sulle messiin tai sitten voisit kuvittaa hienosti piirtämällä, jos siitä ei ole liikaa vaivaa. (Koko postauskin voisi tietty olla sarjakuva, jos se tuntuis susta luontevimmalta.) Pistä viestiä jos inspaa! Ei oo kiire, meillä nyt menee noi kirjoitusvuorot muuteski aika pitkälle kevääseen.

Jätä vastaus