”Liikunta tekee hyvää” – niin varmaan joo. / ”Exercise is good for you” – Yeah, right.

(Se möntti on ilmeisesti ganglio eli suomalaisittain hyytelörakko. Pitäisi varmaan jaksaa käydä näyttämässä sitä jossain.)

(The bump is quite probably a ganglion cyst. Maybe I should show it to the doctor.)

Tags: , , ,

6 kommenttia - “”Liikunta tekee hyvää” – niin varmaan joo. / ”Exercise is good for you” – Yeah, right.”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  Voi siu kanssais.

 2. nti Täti Kirjoittaa:

  Jos knööli häiritsee, sen voi käydä otattamassa pois – muuten ei tarvitse, paranee itsekseen sitten joskus.

 3. Hei Kirjoittaa:

  Itsellä ollut ganglio pienestä asti (ranteen nivelessä jtn vikaa). Se on tyhjätty ruiskulla ja leikattiinkin kerran, mutta tuli takasin ennen kuin tikkejäkään oli poistettu.

 4. Grezen Kirjoittaa:

  Mulla oli monta vuotta vasemmassa ranteessa tuommoinen möntti. Ilmestyi aina ilmojen kylmetessä ja poistui kesällä. Kerran talvella sitten liukastuin ja otin tukea vasemmalla kädellä – minkä seurauksena rakko ilmeisesti puhkesi. Ei ole sen jälkeen vaivannut. Aika harmitonhan tuo on, mutta hieman ärsyttävä.

 5. hdcanis Kirjoittaa:

  Ai, nuo ovat noita rakkoja joita on aikoinaan hoidettu juurikin lyömällä sitä raskaalla esineellä (mutta ilmeisesti moderni lääketiede on kehittänyt sittemmin parempiakin hoitokeinoja).

  Jotkut väittää että kun liikuntaa harrastaa vähän pitempään niin sitten ei ole niin kivulloista. Tai ehkä sitten endorfiinikoukun puutostilat tekevät normielämästä tukalampaa ja verraten kuntoilu alkaa tuntua kivemmalta..

 6. louis vuitton recrutement Kirjoittaa:

  louis vuitton recrutement

  Wow that was strange. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say great blog!

Jätä vastaus