Keväisyyttä. – Feels like spring.

Tags: , ,

5 kommenttia - “Keväisyyttä. – Feels like spring.”

 1. Maija S Kirjoittaa:

  Saako kysyä: onko blogeilla oikeasti suomea ymmärtämättömiä lukijoita jotka tarvii nuo käännöstekstit vai halutaanko ne vaan varalta laittaa? (Tai kysymys on Ninnille mutta monessa muussakin blogissa kyseisenlaisia tekstejä on.) Siksi vaan mietin kun kuva kärsii mielestäni aika inhottavan paljon tuosta käännöstekstimäärästä, eikä silti toimi englanniksi ollenkaan siten kuin toimii alkuperäisenä. Sarjakuvamuotoon kun kuuluu se teksti just siihen missä se on eikä jonnekin alareunaan kuvan ulkopuolelle. Sun sarjikset on tosi hienoja ja kurjaa on kun ne on täynnä tuota käännöstekstiä..

 2. trikkis Kirjoittaa:

  Ihan hyvin voi olla monella bloggaajalla suomea ymmärtämättömiä lukijoita, mutta ymmärrän kyllä Maija S, mistä kommenttisi on kotoisin, nuo käännökset vähän haittaa tuota lukukokemusta. Voisiko käännösteksit laittaa jollain muulla värillä, niin ne olisi helppo erottaa, niin suomea ymmärtävillä kuin muillakin, toisistaan?

 3. ninni Kirjoittaa:

  Minulla on jonkin verran ystäväpiiriä maailmalla, ja ajattelin sen vuoksi kokeilla englanninkielisten käännösten lisäämistä mukaan. Jotkut suomalaisista blogin lukijoista ovat myös kertoneet, että levittäisivät blogia mielellään myös sellaisille kavereilleen, jotka eivät puhu suomea. Optimaalinen ratkaisu käännösten lisäämiseksi on vielä hakusessa ja kaikkia on luultavasti mahdotonta miellyttää. Otan kuitenkin mielelläni vastaan rakentavia ehdotuksia. (Paras vaihtoehto olisi luultavasti tekstata kaikki jutut erikseen myös englanniksi, mutta siihen resurssini eivät ainakaan nykyisellään kerta kaikkiaan riitä.)

 4. Maija S Kirjoittaa:

  Järkeenkäypää. Tuo trikkiksen ehdottama erilainen väri tai joku tunnistettava kehys käännöstekstille vois olla kiva sikäli, että heti ensi vilkaisulla näkis mikä teksti on suomea ja mikä englantia.

 5. sus` Kirjoittaa:

  Olet niin oikeassa!! Es. Pingun torveksi muotoutuva nokka!! Voiko pienempää riemastuttsvas olla olemassakaan!! Onni ja ilo ja elo on pieniä asioita joita isot tuppaa suotta jättämään varjoonsa.

Jätä vastaus