Ideoiden metsästys. – Hunting ideas.

Tags: , ,

6 kommenttia - “Ideoiden metsästys. – Hunting ideas.”

 1. anomyy Kirjoittaa:

  Hei, aika söpö Tove Jansson -tyyli! Tykkään. Muutoinkin kiva sarjins.

 2. Kumiko Kirjoittaa:

  Mä ehkä rakastan näitä sarjiksia joissa materiaalisoit ideas tuollaisiks otuksiksi ^__^

 3. Ninni Kirjoittaa:

  Kiva kun kelpaa. Viime aikoina on tullut purettua stressiä piirtämällä blogijuttuja ja testailemalla taas vähän erilaista tyyliä vaihtelun vuoksi 🙂

 4. Elina Kirjoittaa:

  Onko muuten somimmat ideat ikinä <3

 5. sus` Kirjoittaa:

  Siis niin totta ja niin ihanan näköinen oloinen idea!! Onneksi omat tekstit pysyvät häkissään aika pitkään ennenkuin murtautuvat ulos jolloin ne on helppo tallentaa… tämä on osittain itsensä psyykkaamisen tulos, kyllästyin puolinaisten ajatusten ja lauseiden keräilyyn ja tuumasin jotta tulkohot ulos vähän valmiimpina, onnistuin.

 6. elinap Kirjoittaa:

  Oi, miten suloinen pikku idea! Oletko muuten huomannut sitä ilmiötä, että ideat, jotka eivät suostu kesytettäväksi, saattavatkin juosta toisen ihmisen luokse, kotiutua sinne ja ilmestyä pian markkinoille iloisesti terveisiä sinulle hihkuen? Mulle käy näin tosi usein. 😉 Mutta ei se haittaa, pikkuideoita pörräilee niin paljon luonani, että ihan kaikkia en voi hoitaa.

Jätä vastaus