Piirtämistä julkisella paikalla. – Drawing in Public.

Piirsin silti muutaman. | I still drew some people.

Tags: , , ,

4 kommenttia - “Piirtämistä julkisella paikalla. – Drawing in Public.”

 1. Joakim Kirjoittaa:

  Hitsi pitäisi joskus mennä jonnekin kahvilaan tai muuhun paikkaan piirtelemään ihmisiä ja muutenkin ympäristöänsä 🙂

 2. elinap Kirjoittaa:

  Tää oli mun lempipuuhaa opiskeluaikoina, luonnoslehtiöt täyttyivät ihmisistä. Parhaita hetkiä oli piirtäminen iltaisin baarissa, kun bändi soitti. Kynä tanssi paperilla, eikä kukaan huomannut. Lopulta siinä kehittyi niin taitavaksi, ettei tarvinnut kuin katsoa kerran vähän pidempään ja käsi muisti näkemänsä.

 3. nti Täti Kirjoittaa:

  Vaikka olen ihan aloittelija, enemmän piirtävien tyyppien innoittamana tuli viime syksynä löydettyä baareissa piirtämisen onni ja autuus. Vaikka moni onkin huomannut, kun piirrän (mallia pitää katsoa n + 1 kertaa, aloittelijuus…), ei kukaan ole suuttunut. Pari sivua on kyllä ”joutunut” lahjoittamaan malleille. 🙂

  Juuri yksi kaveri kertoi tulleensa piirretyksi junassa nukuttuaan – hitsi kun en kysynyt suoraan, miltä tuntui huomata piirtäjän kiinteä katse, mutta mitä ilmeisimmin ei ainakaan kauhean loukkaantunut ollut.

 4. Kati K. Kirjoittaa:

  Heeiiii, kakskymppisena en makaan kehdannut piirrella baareissa tai missaan muuallakaan -imin vain silmieni kautta erilaisia NAAMOJA ja olemuksia ja ne painautuivat mieleeni ja sekoittuivat sitten aikanaan omalla tavallaan…materiaalia stooreihini olen saaanut yltakyllaisesti, aina olen KUOLANNUT ihmisten peraan, ne on niin mielenkiintoisen nakoisia erilaisuudessaan kaikkine yksityiskohtineen, eleineen, vaatetuksineen…mitaan ihanampaa tuskin on kuin ihmisten OBSERVOIMINEN 😀 Vaan nyt jo ”vanhana” en hapea ollenkaan piirrella ihmisia, ei ne mitaan huomaa ja vaikka huomais niin mita sitten?! Tulisko muka joku itserakkaana ja omahyvaisena kysymaan, et ”heiii, muako piirrat, ET saa!!!” Anna menna vaan, huomaat sitten kuinka hauskaa ja palkitsevaa se on 🙂

Jätä vastaus