Diktatuuri

Yleensä Schopenhauer saa olla jatkuvasti vapaana, mutta sen jälkeen kun se keksi, että sängyllekin voi hypätä, meillä on esiintynyt pieniä reviirikiistoja.

Olen myös huomannut, että piirtämisestä tulee vaikeampaa, jos joku yrittää syödä käyttämääni lehtiötä samanaikaisesti.

Tags: , ,

7 kommenttia - “Diktatuuri”

 1. Vapauttakaa pupu! Kirjoittaa:

  Olen tässä juuri lähdössä Pussy Riot -tempaukseen. Pitäisikö kysyä paikan päällä, että voitaisiinko vaihtaa pikana kokoontumisen teemaa? Eka vaatimuskin on jo valmiina: Schopenhauerille oma lehtiö purtavaksi! Tuota sänky-asiaa pitää hieman.. öö.. pureskella.

 2. ninni Kirjoittaa:

  Olen aika varma, että jos antaisin Schopenhauerille oman lehtiön, se ei välittäisi siitä pätkääkään. Luultavasti luvattomuus on osa toiminnan viehätystä. Lupaan silti, että häneltä ei tule tässä taloudessa puuttumaan revittävää 😉 (Sängyssäkin saisi olla, jos pääsisimme sopimukseen siitä, että tarpeet tehdään muualle…)

 3. Elina Kirjoittaa:

  No esitä sille vaihtoehto. Sänkyyn asioiminen meinaan tapaa loppua uroksilta kastraation jälkeen.

 4. Pastori Nousiainen Kirjoittaa:

  Julma ja kunnianhimoinen rusakko tekee tuhojaan. Kaverilla oli joskus Kyösti rusakko, jolla oli samanlaisia tempauksia, se vaan oli lehmän kokoinen.

 5. Möme Kirjoittaa:

  Tämä on niin samastuttava! Kai käytät lyijykyniä, jotta herra S. saa lisää kuitua ruokavalioonsa?! Kirjaston kirjojen selät voisivat myös maistua!

 6. Leea Kirjoittaa:

  Ilmeisesti patja suhahtaa ihanasti kun siihen kusaisee, koska niin monet puput pitävät sitä ihan vastustamattomana aktiviteettina.

  Yhdellä nuoruusvuosieni kanilla, joka asui tallissa, oli tapana maapohjaisessa karsinassa kaivautua sisään siirrettävään häkkiin (joka oli karsinassa lähinnä kanien juomapullotelineenä), peitellä huolellisesti kaivuujäljet, ja sen jälkeen panikoida etutassut kaltereita vasten ”olen täällä vankina enkä pääse pois”…

 7. Adidas Free Sko Dame Kirjoittaa:

  Adidas Free Sko Dame

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this blog with my Face…

Jätä vastaus