Tyylikysymys. – Question of Style.

Tags: , ,

7 kommenttia - “Tyylikysymys. – Question of Style.”

 1. bL Kirjoittaa:

  Ja jälki on oikein hyvää, ei mitään olisi tarvinnutkaan muuttaa! 🙂

 2. Kumiko Kirjoittaa:

  Tämä on täydellinen. Ei se mitään korjauslakkaa tarvitse :3

 3. Wolf Kirjoittaa:

  Sama vika. Toisaalta en myöskään tykkää joissain piireissä hallitsevasta fiiliksestä, että se sellainen naiivin rento on ainoa oikea tapa tehdä, ja kaikki muu on jäykkää ja populistista…

 4. pulmu Kirjoittaa:

  Mitä tuossa olis tarvinnut korjata? Sponttaanius rules!

 5. Roihka Kirjoittaa:

  Mä olen ihan hirveä sottaaja… Joskus piirsin merkintöjä uusiksi montakin kertaa mutta sit kun myöhemmin vertasin hylättyjä ja kelpuutettuja versioita niin huomasin ettei ne ”epäonnistuneet” lopulta olleetkaan mitenkään merkittävästi ”onnistuneita” huonompia, ihan turhaan olin haaskannut aikaa korjailuun. Äkäinen ja kärsimätön asenne auttaa, ei jaksa nysvätä, valmista vaan äkkiä ja paljon ja pian piirrokset onkin jo käyneet niin muotopuoliksi ettei pikkuvirheitä enää huomaakkaan! 😀

 6. Hanna Kirjoittaa:

  Ja jälki on hyvää. Ei toisin rentoa, mutta minä ymmärränkin rennolla sen että luonnosteluviivat näkyy… Minä luen sarjakuvia, en ymmärrä niiden taiteellisia asioita. Mutta mitä omasta elämästä olen oppinut että rentoa jälkeä ei synny perfektionismilla. Rentoa jälkeä syntyy kun on selkeä visio mitä haluaa työltä ja sitten vaan alkaa tekemään kohti visiota mutta ilman suurempia suunnitelmia ja huolellisuutta ja nysväämistä ja korjailua.
  Teen käsitöitä. Rentous tulee siinä siitä että oho, tuollon virhe, no olkoon. Puran vain jos asian pitäisi mahtua esim. päälle eikä mahu.
  Ja se rentouden löytyminen perfektionistille on jumalaton urakka. Olen neulonnassa ja virkkauksessa löytänyt sen epäperfektionismin mutta sehän ei sitten siirry millekään muulle elämän osa-alueelle. >,<

 7. Maijukka Kirjoittaa:

  Nyt olen ahdistunut, kun luulin että rentous on yksi niistä asioista, jolle ei ole tiettyä määritelmää!

Jätä vastaus