Ravintoketju. – Food Chain.

Oikeasti olisi varmaan pitänyt soittaa järkyttyneenä iltalehdelle.

Tags: , ,

7 kommenttia - “Ravintoketju. – Food Chain.”

 1. bL Kirjoittaa:

  Haha, meilläkään ei olla ikinä skitsottu ötököistä safkassa. Ollaan varmaan sitten niin maalaisia. 😀

 2. Brian Kirjoittaa:

  EWWWW

 3. hanna Kirjoittaa:

  Tämä on oikein!

 4. pikkulaku Kirjoittaa:

  Om nom matoset masuun. Hämähäkin pelastan, mutta ne onkin liian yleishyödyllisiä elikoita syötäväksi tai muuten terminoitavaksi.

 5. järkyttynyt lukia!!!!!1 Kirjoittaa:

  hei oikeesti sulla on jotain jauhokoisia, kantsisko siivota. ällöttää! voisin itekkin syödä esim. hämähäkin tms mut tommoset tuholaiset ja loiset ÄLLÖTTÄÄÄÄÄ

 6. ninni Kirjoittaa:

  Hmm. Jotenkin tuntuu, ettei tuota kommenttia pitäisi ottaa kauhean vakavissaan, mutta vastaan varmuuden vuoksi ihan asiapohjalta. Yleisimpiä keittiön tuholaisia ei ole kovin vaikea tunnistaa, ja niitä on yleensä enemmän kuin yksi kerralla. Pari vuotta sitten löytyneiden hättiäisten jäljiltä kaappini kuiva-aineet on joka tapauksessa valtaosin säilötty lasipurkkeihin. Minulla ei ole mitään syytä olettaa, että yksittäinen pikkuötökkä olisi ollut mitään muuta kuin avoimesta ikkunasta sisään eksynyt satunnainen vierailija. Jos kaapissani lymyäisi populaatio, olisin varmaankin joutunut viimeisten viikkojen aikana harrastamaan hyönteissyöntiä useammin kuin kerran. (Keittiömme siisteys lienee muutenkin oma asiamme).

 7. Tuomas Kirjoittaa:

  Jos önniäinen on niin tyhmä että änkeää muonaan niin se tulee syödyksi. Voivoi.

Jätä vastaus