Lapsellista kierrätystä.

Tämä muutaman vuoden takainen sarjis on julkaistu Sähköjänis-albumissa, ja oikeastaan postaan sen nyt blogiin vain koska haluan päästä linkittämään sen erääseen keskusteluketjuun. (Samalla suoriudun kätevästi tämän viikon päivitysvelvollisuudestani. Hähää.)

Tags:

6 kommenttia - “Lapsellista kierrätystä.”

 1. nti Täti Kirjoittaa:

  Käväisin muuten kirjastossa tässä päivänä eräänä. Yritin lainata kasan sarjakuvia, mutta olinkin unohtanut kirjastokortin kotiin. Jäin siis lukemaan paikan päälle kiinnostavimmasta lähtien, joten luin yhden toisen teoksen (oli pettymys) ja sinun albumisi (ei ollut pettymys, kaukana siitä!). :3

  Ehkä pitää joku kerta mennä ja lainata albumi ihan vain siksi, että sen lainaushistoria pitenee ja pitävät mahdollisimman varmasti hyllyssä vielä pitkään muidenkin löydettävänä.

 2. pikkulaku Kirjoittaa:

  Siis, mitä sä sitten teet kun oot vanha ja kukaan ei tuu kattomaan sua vanhainkodissa? Ja sä et vaan ole saanut vauvakuumetta, *vielä*, tihii. Sitäpaitsi, kun sä tapaat sen Oikean Miehen (nykyisesi on sulle ihan väärä, koska et halua lapsia sen kanssa), niin kyllä sä tahdot tietää, miltä teidän yhteinen lapsi näyttää.

  Noin, bingo on hoidettu alta pois. Nämä on mielestäni ne paskimmat ”argumentit”, joita lisääntymisfanaatikot heittelee kun tulee puhe siitä, ettei halua omaa lasta. Olen kuullut niitä muutaman kerran. Ai niin, ja lisätään tähän vielä jokin järjenvastainen väite itsekyydestä ja syyllistäminen siitä, ettet tee vanhemmistasi isovanhempia.

  Mutta kiva, kun joku muukin uskaltaa julkisesti kertoa, ettei lisääntyminen kiinnosta! Toivottavasti mun kommentti jää tyhmimmäksi, mitä joudut asiasta kuulemaan/lukemaan!

 3. Brian Kirjoittaa:

  I assume you are now pregnant?

 4. nti Täti Kirjoittaa:

  Pikkulaku <3
  Ihan parasta verenpaneen nostatus – ja tasautusterapiaa. 😀

 5. ninni Kirjoittaa:

  Brian: No, I’m not pregnant, neither planning on anything of the sort.
  All the others: Thanks for your comments. I consider myself very lucky since I have never personally encountered the pressure to breed from my family or other people close to me. I do admit that I sometimes miss the patter of little feet, and I truly hope that there will be time when I’m once again able to keep fancy rats.

 6. muura Kirjoittaa:

  Kummalapsi! Täytyy varastaa tämä termi, oikein hieno.

Jätä vastaus