Koruja.

Olen askarrellut paskarrellut vaihteeksi koruja, ja jotkut tutut toivoivat niitä näytille. Tässä siis pieni kuvakooste. Neliömäisissä kehyksissä olevissa riipuksissa on kuva molemmilla puolilla, niitä on siis kolme kappaletta ja kuvapareissa näytetään eri puolet. Räpsin kuvat melko nopeasti joten laatu ei ole mitenkään optimaalinen, mutta eiköhän noista jotain selvää saa.

EDIT 7.3.2013:
Jotkut ovat kyselleet korujeni ostomahdollisuuksista. Koska olen tehnyt näitä vain pienessä mittakaavassa harrastuksena, niitä ei ainakaan toistaiseksi ole myynnissä missään (harkitsen asiaa jos alkaa vaikuttaa siltä, että kysyntää löytyisi). Kiinnostuneet voivat kuitenkin kysellä aiheesta sähköpostitse (ninni.aalto(at)gmail.com.)

Tags: ,

3 kommenttia - “Koruja.”

  1. Amina Kirjoittaa:

    Onko näitä myynnissä Kampin Morticiassa tai Cyber shopissa? Jos ei vielä, tarjoa ihmeessä. 🙂 Sarjakuvakeskuksen kaupassakin on nykyään koruja myynnissä.

  2. nti Täti Kirjoittaa:

    Linkkiä & lyhyttä askartelukuvausta nörttityttöihin tuoreeseen korupostaukseen, menee erinomaisesti steampunk- kategoriaan!

  3. ninni Kirjoittaa:

    Koruja ei ainakaan toistaiseksi ole myynnissä missään liikkeissä. Jos kiinnostusta tuntuu olevan, saatan ehkä tulevaisuudessa yrittää tarjota niitä johonkin.

Jätä vastaus