Kevättä ilmassa.

Alkuperäinen merkintä on piirretty jo 9.4 eli lähes kuukausi sitten, mutta jäin jumittamaan värittämisen kanssa. Eiköhän tämä silti kelpaa sisällöllisesti pääosin edelleen, vaikka räntää ei onneksi ainakaan pääkaupunkiseudulla ole satanut enää hetkeen ja Schopenhauerin talviturkin heiton suhteenkin pahin alkaa toivottavasti olla ohi. (Jäniini on kyllä pistänyt kovan kovaa vastaan Dysonilleni – kertaalleen ehdin jo ihmetellä imurin yllättäen heikentynyttä tehoa, kunnes kurkkasin suuttimen mutkaan ja kaivoin sieltä ulos pari desiä tiukkaan pakkaantunutta kaninkarvaa).

Tags: , ,

4 kommenttia - “Kevättä ilmassa.”

 1. Vapauttakaa pupu! Kirjoittaa:

  Go jänö go! Viimeisen rivin eka ruutu oli saada aikaan hörönaurua..! Onkos pupunen jo maistellut tuoreruokaa eli vihertäväistä nurmikkoa tahi muuta ruohokasvia?

 2. Ninni Kirjoittaa:

  Eilen käytiin ensimmäistä kertaa tänä keväänä pihalla irrottelemassa, joten samalla Schopenhauer pääsi myös tuoreen sapuskan kimppuun, vaikka suurin osa ajasta taisi kyllä mennä tilusten tarkastamiseen ja kaivuutöihin 🙂 Yleensä kehitän myös kesän mittaan itselleni rutiinin, johon kuuluu napsia aina ulkoa tullessani mukaan pieni kimppu voikukanlehtiä herralle tuomisiksi.

 3. Vapauttakaa pupu! Kirjoittaa:

  Moi, kiva kuulla kuulumisia! Herran kaivuutöistä ja tilusten tarkastamisesta olisi kiva saada kuvaakin, vinkki-vinkki 😉 Sieluni silmin näen hänet saapastelemassa nurtsilla tärkeän näköisenä silinterissä, kävelykeppiä heilutellen, monokkelin kera. Kaivuutöihin sopisi taas työmaakypärä ja puksuttava pienoiskaivinkone. En tiedä, vastaavatko mielikuvani lainkaan hänen todellista olemustaan ”pihatyöpäivinä” 😀 Aurinkoisia päiviä Schopenhauerille <3

 4. Nena Kirjoittaa:

  Mä ehkä rakastan tuota pupua!

Jätä vastaus