Vahingossa tehokas.

 

Lyhyehkön aikavälin perusteella on oikeasti vaikea arvioida, kuinka paljon töitä keskimäärin tulee tehneeksi (etenkin kun omalla kohdallani työn ja vapaa-ajan raja on usein häilyvä), mutta ainakin on ollut kiinnostavaa huomata, kuinka näennäisen lyhyistäkin pätkistä kertyy nopeasti yllättävän paljon työtunteja.

Toisinaan on esimerkiksi tuntunut siltä että on lähinnä löhönnyt sängyssä suurimman osan päivästä, mutta sitten onkin tajunnut että siinä pötkötellessään on itse asiassa koko ajan selaillut lähdekirjallisuutta ja tehnyt johonkin projektiin liittyvää ideointia, luonnostelua ja muistiinpanoja. Pääni vain on ilmeisesti jotenkin ohjelmoitu kuvittelemaan, että työ muka tapahtuu ensisijaisesti työpöydän ääressä, vaikka tosiasiassa suuri osa siitä tulee tehdyksi aivan muualla.

P.S. Viitaten toiseksi viimeiseen ruutuun: olen täysin tietoinen siitä, että tänään on perjantai. Merkintä vain on piirretty viime tiistaina.

 

Tags: , ,

Jätä vastaus