Luukku XII

EDIT: Möme huomautti kämmäyksestäni tekstin rivijaossa. Kuten kaikki minua paremmin tolkuissaan olevat huomaavat, niin olen tosiaan häpeäkseni tuossa yllä näkyvässä alkuperäisversiossa antanut lahopäisyyttäni ohjelman hoitaa sanajaon, minkä seurauksena artikkeli sanassa ”a cup” on jäänyt sekä ärsyttävästi että tyylittömästi edelliselle riville. Korjasin virheen ja latasin Dropboxiin uuden PDF:n. (Viilasin samalla myös sanavälejä hiukan fontin asetuksia kapeammiksi.) Kiitos Möme – huonoa typografiaa ei tule sallia!

Päivitetty linkki PDF:ään.

Tags:

5 kommenttia - “Luukku XII”

 1. Möme Kirjoittaa:

  Tää on ihan tosi kiva, kiitti. Ainoastaan aivan himpun verran häiritsee tekstin rivitysvalinnat – a cup of (tea) ois pitänyt olla yhdellä rivillä, eikä artikkelia edellisen rivin lopussa. Silloin toi ois myös luettuna jäsentynyt paremmin. 😛 Sori nillitys! 🙂

 2. ninni Kirjoittaa:

  Oho. Jokseenkin noloa. Näin siinä käy kun tekee väsyneenä eikä aivo toimi. Korjasin PDF:n taiton siistimmäksi.

 3. kjjo Kirjoittaa:

  Voi ne olla eri rivillä. Kun kuuntelen sisäistä lukua, se rytmittyy hienosti kun cup saa rivinalun painon.

 4. Möme Kirjoittaa:

  Cup on joka tapauksessa painollinen rivin alussa, artikkelihan on täysin painoton. 😀 Nyt näyttää kyllä tosi nätiltä, turha tyhjyys on poissa riveiltä. Tämä on ihana kirjanmerkki vaikkapa Hobitin väliin näinä harmaina ja sateisina sydäntalven päivinä.

 5. kjjo Kirjoittaa:

  Graa
  finen
  suun
  nitte
  lu ei
  tunn
  usta
  virh
  eitä

Jätä vastaus