Motivaatio-ongelmia. / Morning Motivation.

Käytän toisinaan applikaatiota, joka kyselee juttuja joiden tarkoituksena on tuoda mieleen mukavia asioita ja motivoida alkavaan päivään. Oikeasti ihan hyvä härpätin, mutta näin kevättalvella jotkut kysymyksistä tuntuvat välillä vähän liian vaikeilta…

Sometimes I use an app that asks me stuff that is supposed to remind me of all the good things in my life and get me better motivated for a day. It’s okay mostly, but during this time of year some of the questions seem a bit too hard for me to answer…

Tags: , , ,

2 kommenttia - “Motivaatio-ongelmia. / Morning Motivation.”

  1. fan (ei tuuletinversio) Kirjoittaa:

    Hei, mikä tää aplikaatio on, vaikuttaa kivalta!
    Ps. rakastan sun sarjakuvia ja piirtotyyliä t. fanityttö.

  2. ninni Kirjoittaa:

    Applikaatio on nimeltään Morning Motivation, ja se on oikeasti ihan kiva vaikka välillä tuottaakin ongelmia keksiä vastauksia 😉

Jätä vastaus