Mikä on tarpeeksi?/ What is enough?

tarpeeksi

1st panel:
I’m getting much more outside exercise now that we’re living in Laajasalo. This environment is really nice for walking and jogging.
I guess we’ve been pretty active otherwise too. Picking mushrooms, photographing stars… I’ve done a lot of cooking at home, and met friends more often…

2nd panel:
Then again… There are lot of things left to do… I should visit University and arrange some meetings… I haven’t worked on my book projects for months, the apartment should be furnished… And I have volunteered for this and that…

3rd panel:
Seems that it doesn’t matter how much one does, it’s never enough.

Tags: , ,

3 kommenttia - “Mikä on tarpeeksi?/ What is enough?”

 1. Miia Kirjoittaa:

  Kun mut kerran pingattiin, niin mun varmaan täytyy kommentoida tähän jotain.

  Jos tuntuu hyvällä tavalla liian vähältä, että jaksais ja olis kiva tehdä vaikka mitä, niin sitten voi olla hyvä tehdä enemmän jos ehtii. Jos taas tuntuu siltä, että PITÄIS jostain ulkoisesta syystä tehdä enemmän, niin tätä syytä manifestoivaa sisäistä ääntä sietää paitsi kuunnella myös kuulustella, kyseenalaistaa ja vaatia erittäin hyviä perusteluja. Ja sit voi antaa sen olla ja vaan chillata luonnossa ja ajatella miten hyvää maailmalle tekee että ei oo jossain aktiivisesti kuluttamassa tai muita ympäristön kannalta pahoja tekemässä. 🙂

 2. ninni Kirjoittaa:

  Heh – kiitos kommentista, vaikka en mä tarkoittanut että tarvitsee erikseen sanoa mitään. Kunhan ajattelin, että saattaisit tykätä tästä kun itselläsi on usein samansuuntaista mietintää 🙂

  Olen yrittänyt (jonkinasteiselle menestyksellä jopa) opetella ajattelemaan, että kyllä mä silti kelpaan ja riitän, vaikka en aina jaksakaan tehdä kaikkea sitä, mitä joko itse haluaisin tai mitä koen, että muut minulta haluavat. Omaan loputtomaan tehtävälistaan varmasti vaikuttaa sekin, että mulla on taipumusta hamstrata välillä liikaa hommia kun kiinnostun niin monesta asiasta. Mutta eipähän ainakaan lopu vaihtoehdot kesken.

 3. hissu Kirjoittaa:

  Niin tämä!

Jätä vastaus