Alitajunta./ Subconscious.

Tiedättekö, kun yhtäkkiä herää keskellä yötä johonkin ajatukseen, eikä pysty nukahtamaan uudestaan, ennen kuin on noussut ja käynyt tarkistamassa asian? Arvostan sitä, että alitajuntani työskentelee myös nukkuessani, mutta olisi kiva jos se luovuttaisi raporttinsa vasta aamulla.

Do you know that feeling when a random thought wakes you up in the middle of the night, and then you have to get up and check that because otherwise you’re unable to go back to sleep? I appreciate that my subconscious is hard at work even when I sleep, but sometimes I wish it would wait until morning to give it’s report.

alitajunta

 

Tags: , ,

1 kommentti - “Alitajunta./ Subconscious.”

  1. sus Kirjoittaa:

    Tiedän todellakin, joskin mua ei haittaa tuollaiset, vaan jotkin ratkaisua vailla olevat asiat jotka sitten es. vessahädän hetkellä kun herää ja näkee hetken aikaa selvästi unta ja kun sit oikeasti herää ja hoitaa hädän pois niin se ajatus kun pärähtää pyörimään niin on monet yöt keskeytynyt uni muutamaksi tunniksi kun on jotain joutunut miettimään.
    Btw, kiitos sarjiksista ja ajatuksista joita ne herättävät, olen nyt seuraillut tätä sivua useita vuosia ja aion jatkaa niin kauan kuin tätä päivität =)-

Jätä vastaus