Joulukalenteri – Luukku I

Muutamassa vuodessa tuntuu jo muodostuneen perinteeksi pitää blogissa jonkinlaista joulukalenteria, joten täytynee yrittää tänäkin vuonna. Tällä kertaa teemana ovat puput kirjallisuudessa ja elokuvissa. (Kirjallisuusteemaa ehdotti ainakin Johanna Sinisalo ja kannatti moni muu, omasta puolestani lisäsin vielä elokuvat, joten aihevalikoimaa riittää varmasti). Kirjallisuuteen sisältyvät luonnollisesti myös sarjakuvat. Kalenteri alkaa eräälläkin lapsuuden sankarilla.

I’ll be keeping Christmas Calendar on my blog again this year. The theme will be bunnies in the movies and literature. (Literature also includes comics.) The first pic is a childhood hero.

luukku_01

Tags:

1 kommentti - “Joulukalenteri – Luukku I”

  1. Ilma Kirjoittaa:

    Kiitos Peppi Pitkätossu-pupusta, toivoo 3-vuotias Ilma.

Jätä vastaus