Luukku XXIV

Mitä parhainta keskitalven juhlaa kaikille!

Tähän aaton kuvaan oli tarkoitus kyllä tehdä taustakin, mutta aika ei oikein enää riittänyt ja oma turnauskestävyyskin alkoi tässä vaiheessa jo hivenen kärsiä. Tästä ei ehkä välittömästi ole mahdollista tunnistaa aihetta, koska visuaalisia vihjeitä ei ole mukana riittävästi, joten kerrottakoon että kuvassa on Eowyn-pupu.

Joulun jälkeen tarkoitukseni on vielä joko lisätä kaikkiin tämän joulukalenterin merkintöihin tiedot siitä, mistä teoksesta aiheet ovat peräisin tai vaihtoehtoisesti rakennella kuvista jonkinlainen kooste, jossa informaatio on mukana. Jos siis joku aihe jäi vaivaamaan, niin asia selvinnee välipäivinä 😉

Luukku_24

Tämän vuoden kalenterin lopuksi haluaisin vielä kiittää kaikkia tykkäyksistänne ja kommenteistanne – luen ilman muuta kaikki kommentit ja ne ovat erittäin tervetulleita, vaikka harvemmin saan aikaiseksi vastata (usein ihan vain koska en keksi mitään järkevää sanottavaa).

Tags:

1 kommentti - “Luukku XXIV”

  1. Taru Kirjoittaa:

    Kiitos kalenterista, on ollut ilo seurata näitä kuvia! Hyviä jouluja sinne talouteen. <3

Jätä vastaus