Nyt lähtee.

Koska perinteisesti vuodenvaihteessa lupaillaan kaikenlaista mitä sitten tulee kaduttua, sovimme Anniinan kanssa, että piirrämme tammikuun aikana blogeihimme päivittäin kuvapäiväkirjaa (sehän ei kai edes olisi päiväkirja, ellei sitä olisi tarkoitus tehdä joka päivä?) Sääntöihin kuuluu myös, että piirrämme suoraan, luonnostelematta.

Lukijoiden kannalta tässä lienee hyvää se, että blogiin ilmestyy joka päivä jotakin, huonoa taas se, että päivitykset tulevat luultavasti sisältämään sottaisia tikku-ukkoja ja paljon kiroilua. Että olkaapa hyvät.

2.1.2015

Tags:

2 kommenttia - “Nyt lähtee.”

  1. nti Täti Kirjoittaa:

    Ooh, eli heti joulukalenterin perään saadaan vielä päiväkirjakin! Kunnon hemmottelua!

  2. Voi olla niinkin Kirjoittaa:

    Maailmassa julkaistaan niin paljon että jostain pitää alkaa karsia.

Jätä vastaus