Mukavat muistot.

Jollain tapaa rasittavia tai ilkeämielisiä öttiäisiä tuntuu olevan helpompi löytää kuin kivoja. Kyseessä lienee sama ilmiö kuin siinä, että huomaamme ja ärsyynnymme kyllä, jos joku jättää tyhjän vessapaperirullan vaihtamatta uuteen, mutta emme yleensä erikseen ilahtuneena rekisteröi täyttä rullaa.

(Mikäli joku ei vielä tiennyt, niin vessapaperitontut ovat sitten sitä porukkaa, joka on vastuussa juuri mm. paperin riittävyydestä ja siitä, että rullat on sijoitettu oikeinpäin telineeseen. Jos ongelmia ilmenee, kannattaa etsiä kansanperinnekirjallisuudesta ohjeita tuohtuneiden tonttujen lepyttelyyn. Jonkinlaisten uhrilahjojen tarjoaminen on käsittääkseni usein suotavaa.)

Haluan kumminkin yrittää etsiä ja esitellä myös niitä mukavampia otuksia, jotka eivät useinkaan saa ansaitsemaansa huomiota ja kiitosta. Tämä esimerkiksi on se, joka tekee päivästä paremman nostattamalla odottamatta mieleen jonkin lämpimän muiston.

mukava

Tags:

2 kommenttia - “Mukavat muistot.”

  1. Nena Kirjoittaa:

    Ihana otus! Pitääkin muistaa välillä pysähtyä ja havainnoida sen olemassaoloa, itsesäälin angstipeikko kun tuntuu useammin pitävän tätä kovempaa ääntä.

  2. Katja Kemppainen Kirjoittaa:

    Tämä oli niin lohdullinen. <3 Kuva on ihana, kardemumman ja kuuman kaakaon tuoksuinen.

Jätä vastaus