Pahoittelemme häiriötä.

Anteeksi päivitystauko. Flunssan lisäksi iski kevätkooma ja siihen päälle vielä pahemmanlaatuinen neuloosi, joka on nyt päässyt nyt kehittymään edelleen yleisemmäksi tuunausvaurioksi. (Kaiken lisäksi olen aikeissa matkustaa muutamaksi päiväksi Turkuun. Joskus pitää elää vaarallisesti). Yritän palauttaa itseni takaisin ruotuun ja piirtämään taas ensi viikkoon mennessä.

Sitä odotellessa tähän väliin kuva siskoni vanhasta kasmirpaidasta, johon perheen kissa oli tuunannut vähän reikiä, ja jota ei siksi voinut enää käyttää. Nyt voi, kun olen taideparsinut hienoja mollukoita reikien peitoksi ja lisäksi viritellyt vähän muutenkin.

paita_etu
paita_taka

3 kommenttia - “Pahoittelemme häiriötä.”

 1. Hanna Lassas Kirjoittaa:

  Hei
  Nimeni on Hanna, ja toimin freelancerina Promo-Logic online-
  mediatoimistolle. Olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne
  ninni.sarjakuvablogit.com sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää
  hintaa vastaan.

  Jos yhteistoiminta kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä. Voin sitten
  antaa lisätietoja. Jos teillä on muita sivustoja, voisitteko antaa
  niitten osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin.

 2. annamy Kirjoittaa:

  Jeee! Kiva nähdä myös ihan oikeita kuvia! Hyvin osaat itsesi esittää sarjisolentona

 3. Teddy Harvia Kirjoittaa:

  Ninni: The t-shirt with your polar bear on a bicycle is one of my favorites. I would love to see more of your work. I unfortunately will not be attending the WorldCon in Helsinki next year. Beast wishes, Teddy

Jätä vastaus