Pitkästä aikaa.

Aprillipäivä on varmasti yhtä hyvä aika palata blogin pariin kuin mikä muu hetki tahansa. Pahoittelen pitkää taukoa, kuluneen talven masennusjakso imaisi mehut tavallista tehokkaammin ja kun väkisin vääntäminen ei tuottanut tulosta päätin lopulta suosiolla levätä jonkin aikaa. Viimeinen kuukausi on tosin ainakin blogin suhteen ollut ihan vain tavallista vitkuttelua ja vetkuttelua, tämäkin merkintä odotteli skannattuna väritystä pari viikkoa. Nyt yritän jälleen saada kiinni ainakin suhteellisen säännöllisestä päivitysrytmistä. Katsotaan miten käy.

whattodraw

Tags:

7 kommenttia - “Pitkästä aikaa.”

 1. TCO Kirjoittaa:

  Oot niin oikeessa. Sinusta on niin moneksi että kaikkia vähnän sekaisin eli sutkoht 50-50-50. Eli toisin sanoen sulta tulee just tarpeeksi hullua tavaraa tilassa kuin tilassa että se kelpaa suurimmalle osalle.

 2. Martza Kirjoittaa:

  Ite tykkään lukea et välillä on sellasta lyhyempää ja \arkea höystettynä huumorilla\ ja sit olis välillä ihan kiva kuulla vaikka sun mietteitä just ihan siitä et millasta on blogin pito ja mistä ammennat aina mitä piirrät ja laitat. Sit olis kiva et jos joskus vaikka siteeraisit jtn uutista ja siihen sit omaa kommenttia vaikka. JA laita ihan myös kaikkea tuollaisia piirrustuksia ja muuta, erityisesti itsestä on kiva katsoa kun ihmiset laittaa työvaiheita tietystä kuvasta ja sit ihan sellasia raakaluonnoksia 🙂

 3. Ihmettelijä Kirjoittaa:

  Yhdyn aiempien kommentoijien mielipiteisiin ja totean myös, et on jees kun blogis sisältö on rikasta. On monenlaista, koska usein sellasia blogeja, joissa on aina supersyvällisiä aiheita, ei niitä jaksa olla lukemassa kuin tietyllä fiiliksellä. Mut itellä tuli muutama aihe mieleen, mistä voisit kertoa: Mielipiteesi feminismistä ja suhteesi luontoon.

 4. nti Täti Kirjoittaa:

  Lueskelin jotain self-help opasta (voi kyllä) jossain vaiheessa jossa kerrottiin kahteen osaan jaetusta keramiikkakurssista: toisen puolikkaan käskettiin tehdä mahdollisimman suunniteltu ja laadukas teos, käyttää vaikka koko vuosi yhteen teokseen kunhan siitä tulee mahdollisimman hyvä, toisen käskettiin tehdä liukuhihnalta mahdollisimman paljon keramiikkaa (olisikohan ollut joku hirvittävän kokoinen tulostavoite tms.) tuotoksen laadusta välittämättä. Vuoden lopussa jokainen valitsi jotain esille ja jälkimmäisessä ryhmässä teokset tuppasivat olemaan paitsi teknisesti, myös taiteellisesti ns. laadukkaampia (en yhtään tiedä, miten tällaista mitataan).

  Eli joo. Minä ainakin tykkään tuli kynästäsi melkein mitä tahansa, kunhan tulee. <3 Uskon, että silloin myös niitä vakavia aiheita tulee käsiteltyä vähintään samassa tahdissa, mutta ehkä vähäisemmin painein?

 5. Möme Kirjoittaa:

  No, maailmassahan ei ole mitään niin tärkeää ja syvällistä kuin kanien sielunelämä… 😉

 6. nti Täti Kirjoittaa:

  Liittyy: http://blogit.image.fi/leluteekki/homppaa-vai-asiaa-onko-pakko-valita/

 7. Saukko Kirjoittaa:

  Kiitos blogijutuista! Löysin tänne vasta, kun törmäsin kirjastossa Sähköjänis-kirjaan. Kiitos siitäkin! Nyt kun luin pidemmän ajan postauksia kerralla, niin tykkäsin sekä sarjakuvapäiväkirja-jutuista, pienistä havainnoista että mm. joulukalenterikuvista. Puhumattakaan ilontunteesta kun graafikon garderobissa esiintyvät mun lempi-reisitaskuhousut! 🙂

  Noista ylläolevista kommenteista tuli mieleen, että isommasta aiheesta ”sukupuoli” sekä ympäristöjutuista olisi kiinnostavaa nähdä/lukea mietteitä. Sekä pienesti ja hassusti että _vakavasti_. Tai vakavasti koomisella otteella. Lisäksi heräsi kysymys, miten suhde roller derbyyn on kehittynyt.

Jätä vastaus