I would have gone to see that movie.

Tämä entry tuli tehtyä englanniksi ihan vain, koska sen oli kuuntelemani podcastin kieli. Minulla on taipumus olettaa, että todennäköisesti lähes kaikki blogin seuraajat lukevat englantia melko sujuvasti, mutta jos kaipailette käännöksiä tämmöisissä tapauksissa, niin huudelkaa kommenteissa niiden perään ja yritän saada lisättyä suomennokset.

Yritän myös parantaa päivitystahtia – materiaalia on kyllä, mutta jotenkin toi skannerin ja fotarin käyttö tuntuu kauhean vaativalta…

podcast

Lisäksi satunnaispiirustus. Ostan maustekurkkuja usein venäläisestä kaupasta ja niitä on tarjolla niin montaa sorttia, että tulee aina runsaudenpula valintaa tehdessä.
Additional random doodle. I often buy pickles from a Russian grocery shop, and there are so many different kinds that it’s hard to choose from so many options. (With chili, with garlic, traditional, crispy…)

kurkut

Tags: , ,

5 kommenttia - “I would have gone to see that movie.”

 1. sus Kirjoittaa:

  no faster than the Speed of though!

  Kuules Ninni, tekisitkä tilauspiirroksen, aiheena tietty susi, ei mulla vielä olekaan kuin kaksi taulua, yksi vesivärityö, pari postikorttia ja muutama kymmenen lehdistä leikattua kuvaa eli laumaan mahtuu vielä yksi…..maksan toki kunhan ei maltaita..=) ota koodi elvistellen@gmail.com

 2. sus Kirjoittaa:

  (??)

  p.s. valkosipulilla=)

 3. sus Kirjoittaa:

  ei ollu mikään läppä se tilaus, vaan ihka oikea työtilaus. Olen valmis maksamaan a-4sesta 50-100 euroa, piisaa? Jos ei ni ilmoita. kiits=)

 4. ninni Kirjoittaa:

  Luin kommentit vasta nyt. Laitan aiheesta sinulle sähköpostia lähipäivinä.

 5. sus Kirjoittaa:

  Ilmankos…

Jätä vastaus